Диана Димитрова: Моят насилник ме псуваше на майка и ми би шут в лицето

Биячът на актрисата продължава да я заплашва

Изповеди
18:45 - 04 Декември 2022
18494
Диана Димитрова: Моят насилник ме псуваше на майка и ми би шут в лицето

"Човекът, който ме преби, първо ме удари в стената на гардеробната, след което аз се свлякох на пода, съборих закачалки, той ме вдигна и след което ме изрита с цялата си мъжка сила в лицето. Това бе стабилен шут в лицето." Това разказа актрисата Диана Димитрова в предаването "120 минути" по Би Ти Ви. В емоционален пост във Фейсбук тази седмица, тя разкри, че е станала жертва на физическо насилие преди 5 години и публикува кадри, на които е сериозно посинена. Диана признава, че е предпочела да мълчи, за да запази кариерата си.

В неделя вечерта актрисата разказа подробности за шокиращата случка, разиграла се на снимачната площадка на "Откраднат живот".

Дълги години се обвинявах, че когато съм искала да разбера отговора на въпроса защо лицето ме заплаши вечерта преди да ме пребие, разказа актрисата. 

"Вечерта преди да се случи, ми се обади по телефона, крещейки в истерия, че ще ме пребие. Той ме ругаеше с обидни думи, свързани с произхода ми от село, заплашвайки ме, че ще ме пребие и ще ми съсипе кариерата!", уточни Диана.

"Не сме имали напрежение в отношенията. Ние бяхме в близки отношения. Мислех, че познавам този човек, но явно не е било така", разкри актрисата, давайки да се разбере, че е била интимна с колегата си, но връзката им е била тайна. Още тогава тя била шокирана, че това е човекът, когото познава и с когото работи.

Диана Димитрова разказа, че "лицето", както тя многократно нарече своя бияч, я е ударило насаме в гардеробната и на тази реална сцена на насилие не са присъствали други свидетели. Но тя потвърди, че това се е разиграло на снимачната площадка. След което насилникът си тръгнал и след 15-20 секунди дошли трима души и я намерели цялата в синини.

"Има образувано досъдебно производство и аз нямам право да кажа името. Но тъй като знам, че в България има много интелигентни хора, искам да ги помоля да четат между редовете", каза актрисата, като уточни, че ще каже името на насилника си до края на предаването.

Адвокатът, който е поел защитата на Диана Димитрова е Антон Станков - бивш министър на правосъдието. Прокуратурата се самосезира по твърденията на актрисата.

Лицето продължи да ме заплашва и след побоя, каза актрисата. "Продължи да говориш и аз ще го направя пак", цитира тя думите на колегата, който й е бил шута. "Имам свидетели, прекрасни колеги", каза с доза ирония актрисата.

"Тази седмица разбрах кои са ми истинските приятели. Тази седмица разбрах на кого мога да разчитам, защото аз съм изключително моногамен човек и когато влизаш в такива отношения вярвам в брака като институция", заяви тя и добави, че има много приятели.

"Тази седмица във вторник в 19,24 ч. по време на централната емисия новини на Би Ти Ви получих съобщение от лицето по вайбър, но то беше изтрито", каза загадъчно звездата от "Откраднат живот" и "Лъжите в нас".

"В това време на лов на вещици не знам аз ли съм вещицата. Истината за мен е нещо изконна, не обичам лъжите в отношенията между хората и смятам, че като популярна личност имам отговорност да говоря само истината, каза актрисата, която е и автор на книгата "История за Малката вещица, Драконовото зайче и Асо купа". "Аз съм много силен човек и ще го докажа на хората", добави Диана Димитрова.

Не съм спала от една седмица, тъй като се налага да успокоявам майка ми, която живее в Гърция, каза емоционално актрисата. Тя разкри, че родителите й не са знаели за тази шокираха случка и след като разбрали много се разстроили.

"Исках да провокирам други жени да говорят. Не исках да стигам дотам, където възнамерявам да стигна. Но след това съобщение, което беше изтрито по време на централната емисия, защото лицето продължава да ме заплашва", каза Димитрова.

"Бях изманипулирана от друго лице, което ми каза "Какво ще постигнеш", така отговори тя на въпроса защо още тогава не е подала сигнал.

По думите на актрисата до нея достигнали слухове, че през тези години "лицето" разказва други истории в актьорската гилдия, визирайки човека, който я е ударил. Димитрова отново повтори това, което написа и в поста си в началото на седмицата, че преди 5 години е била в началото на кариерата си, била е никоя и смятала, че никой няма да й обърне внимание.