Диана Димитрова: Очаквам пак да ме пребият!

Актьорите подкрепяли Вергов, защото са оплетени като "свински черва"

Шоу
21:37 - 31 Март 2023
7489
Диана Димитрова: Очаквам пак да ме пребият!

Актрисата Диана Димитрова се страхува от нов побой. Това призна самата тя в  предаването на Крум Савов по "7/8" ТВ", където се включи по интернет. Брюнетката от Кайнарджа обясни, че в момента не е в София, защото се страхува от ново физическо посегателство. Това обаче не било достатъчно, за да я спре да играе в театъра.

"В преписката на прокуратурата ясно се казва, че има оттоци и кръвонасядания в областта на рамото и лицето, но това умело се замита под килима. И аз излизам като човек, който се бори с вятърни мелници. Аз нямам нито тези връзки, нито пари, нямам приятелствата. Това е причината в момента аз да не съм в София, защото аз не чувствам, че съм в безопасност", заяви тя. 

На въпрос защо почти цялата гилдия е подкрепила Вергов, след като прокуратурата отказа да образува производство срещу него, актрисата отговори, че повечето от колегите й са навързани като "свински черва" и се подкрепят и помагат.

На въпрос какви са отношенията й с дъщерята на колегата й и дали й е пращала SMS-и и снимки, Димитрова отговори, че няма как да има телефона на дъщерята на Вергов, ако не е била интимна с него, но и тя самата би искала да разбере за какви съобщения става въпрос.

Димитрова отново повтори, че 20 от 31-мата членове на "Откраднат живот" не са били на работа в деня на побоя, въпреки че написаха отворено писмо, че не са станали свидетели на насилие.

И бе категорична, че ще обжалва решението на прокуратурата и ще съди отделно Вергов за лъжа.

Междувременно един от реквизиторите и един камера асистент в сериала изказаха различно мнение от колегите си, които се подписаха в отворено до медиите писмо, че побой е нямало.