Диана Димитрова отвърна на Дачков: За Бога, отслабнете, млад човек сте!

Общество
12:39 - 07 Декември 2022
16573
Диана Димитрова отвърна на Дачков: За Бога, отслабнете, млад човек сте!

Актрисата Диана Димитрова призна публично за упражнено над нея насилие преди няколко години и предизвика разнопосочни реакции в публичното пространство. След вчерашния коментар на журналиста Явор Дачков във фейсбук, който направихме достояние на нашите читатели, отговорът на Диана не закъсня.

В творбата на Дачков тя е определена като "слаба актриса", която е трябвало да бъде доволна, че се е "разминала леко.'

Ето как отговори Димитрова:

"Ето, това вече е истинско въображение! Впечатлена съм!!!

Какъв Велик колос на мисълта сме имали в България, какъв конспиратор. Казвам имали, защото аз, не знаех за вашата личност.

Малко факти. ''Слабата'' актриса беше единствената българка избрана за главна женска роля, след каст в няколко нормални страни за телевизията History Channel през 2015г. Прилагам линк за да доразвиете въображението си, въпреки, че то май таван няма.

Но... къде съм тръгнала с моето скромно постижение, след като обиждате номинирания за Оскар - Тео Ушев... Излязох от дори неверифицирания ви профил, защото ми замириса на едни лагери, които избиха, като мухи интелектуалците в България.

П.С. Я, кажете на хората, че съм рептил и направо да звънкам на Мъск, да си чукнем среща на Белоградчишките скали, че не издържам повече да го чакам! И един съвет, погрижете се за тялото си. Млад мъж сте, а тепърва идват празници...".