Дичо влезе в болница

Певецът не можа да се наслади на лятото пълноценно заради здравословен проблем

Нещо за четене
15:41 - 08 Август 2022
6354
Дичо влезе в болница

Лятото Дичо прекарва почти изцяло на морето, като често съчетава участия с пълноценно прекарана почивка със семейството си. Тази година обаче не можа да се наслади на лятото пълноценно заради здравословен проблем.

В края на миналия месец на певеца му се наложи да отложи планирано участие и да постъпи в болница заради проблеми и много силна болка от възпален нерв, за които самият изпълнител информира от социалните мрежи.

Дичо, който стана баща за втори път в разгара на пандемията - през лятото на 2020-та, гледа философски на подобен тип моменти, защото както тогава отчете, заради вируса ще си е повече време вкъщи и ще може да прекара време с любимите си хора. Така и сега е направил кратка, макар и принудителна, почивка от летните си ангажименти, пише show.blitz.bg.

Иначе Дичо вече е добре здравословно и отново е отдаден с пълна пара на участията си от град на град. Не му остава много време за семейството - жена му Карина и двете дъщерички Ариел и Тина, но пък вероятно след това ще се компенсира подобаващо.