Диетата на Дженифър Гарнър

48-годишната актриса обича вкусните ястия, междинните закуски и десертите

Стил
16:54 - 27 Януари 2021
4690
Диетата на Дженифър Гарнър

Ако поне веднъж сте попадали на готварското шоу на Дженифър Гарнър в Instagram, много добре знаете, че 48-годишната актриса обича вкусните ястия, междинните закуски и десертите. Това, което най-много се харесва на феновете обаче е начинът, по който Гарнър се отнася с храната – с чиста любов и чувство за хумор.

Тя също така не обича да следва супер строги диети, които забраняват определени хранителни групи. Това обаче не означава, че Дженифър не спазва режим, с който да поддържа добра форма и да изглежда перфектно на 48 години. Това, което си позволява доста често, е домашно приготвен хляб и пай от сладък картоф.

Тези, които следват Гарнър в социалните мрежи знаят, че тя се изправя пред живота с усмивка, независимо дали се опитва да се справи с тежка раздяла или иска да оправи проблем в кухнята си. Но с натоварена актьорска кариера, отглеждането на три деца и ръководенето на компанията Once Upon a Farm, как Дженифър успява да поддържа перфектна фигура? Разбира се, чрез похапването на перфектната комбинация от вкусни и здравословни храни.

Какво трябва да знаете за диетата на Дженифър Гарнър

Обича да приготвя храната сама

Сериозно, ако не следвате Дженифър Гарнър и нейните приключения в кухнята, изпускате много. Не само че актрисата е забавна и постоянно разкрива нови рецепти, но показва на последователите си своя кулинарски талант. Досега е успяла да направи вкусен хляб, пай от сладък картоф и джинджифилов шнапс.

Според много от феновете, актрисата само готви вкуснотиите, но никога не яде от тях и затова все още поддържа добрата си фигура. Джен обаче отговори бързо на тези спекулации, като заяви, че винаги си похапва от това, което приготвя.

Сама отглежда част от продуктите

В социалните си профили Дженифър често споделя неща от личния си живот, които са интересни за феновете. Например, веднъж тя показа впечатляващата си градина в задния двор, където отглежда слънчогледи, домати, краставици и билки. Също така има и кокошки, откъдето се сдобива и с пресни яйца за своите ястия.

Работи с известен диетолог

Когато иска да покаже супер стегнато тяло за ролите си, Дженифър се доверява на диетоложката Кели Левек, която работи с множество звезди. Тя е голям фен на т. нар. група „Любимата четворка“, където във всяко ястие се смесват протеини, мазнини, фибри и зеленчуци.

Гарнър работи с Левек, когато се подготвя за ролята си в Peppermint. Тогава всеки ден за закуска е пиела от прословутото смути на диетоложката, което се състои от колаген, семена от чиа, бадемово мляко, бадемово масло, спанак и боровинки. „Толкова много ми хареса тази диета, на която бях, че продължих да я спазвам“, казва Дженифър пред Wired.

Никога не се критикува

Въпреки че се опитва да спазва определен режим, Гарнър понякога си позволява да се отпусне и да заложи на по-нездравословни храни и напитки. Тя сподели в социалните мрежи, че обича да пие вино докато се занимава с домакинската работа, като пускането на пералня и сгъването на всичките дрехи, оставени от трите ѝ деца.

Освен това актрисата не се критикува, че е похапнала някоя вредна храна. Все пак тя внимава по колко сладко яде, за да запази здравето си и да даде добър пример на децата си. Понякога, когато ѝ се прияде нещо нездравословно, Гарнър решава да направи своя версия на ястието, заменяйки някои съставки с по-здравословни.