Digital4Sofia: Online Advertising Conference ще посрещне представители от цяла Европа

Събитието ще се проведе на 6 юни в София Тех парк

Техномания
16:33 - 30 Май 2024 (обновена)
1294
Digital4Sofia: Online Advertising Conference ще посрещне представители от цяла Европа

Двете водещи конференции в областта на дигиталния маркетинг и онлайн рекламата се обединяват за създаването на Digital4Sofia: Online Advertising Conference. Конференцията е определяна като събитието на годината в бранша и ще се проведе на 6 юни в Иновационен форум "Джон Атанасов", Sofia Tech Park. Тя е плод на сътрудничеството между Internet Media Group, организатор на мащабните конференции Digital4 и Netpeak Bulgaria, създател на дългогодишната Online Advertising Conference.

Обединяването на двата екипа е стратегически ход, който превръща събитието в най-голямата и практически насочена конференция в страната, събирайки цялата digital marketing & eCommerce гилдия под един покрив. Oрганизаторите разкриха, че са подготвили 3 тематични зали, в които повече от 50 лектори ще споделят наблюдения от своята практика с посетителите в различните аспекти на дигиталния сектор – SEO, eCommerce и AI и бизнес развитие.

„Очакваме бизнес представители от цяла Европа - Хърватия, Полша, Ирландия, Гърция, Румъния, Словакия, Словения и още. Те ще предадат на аудиторията своите практически съвети, безценен опит и насоки, свързани с най-новите тенденции, технологии и инструменти в digital.“, споделят още организаторите.

В допълнение към ценното съдържание, участниците ще получат разнообразни възможности за нетуъркинг с водещи представители от индустрията, ексклузивната VIP зона, множеството фото кътове, атрактивните зони за развлечения и релакс, както и игри, изненади и награди за най-активните.

Посетителите на Digital4Sofia: Online Advertising Conference, които вземат участие в организираните игри в деня на събитието, ще имат възможността да спечелят мобилни аксесоари, книги за личностно развитие, мултивитамини, достатъчни за една година, камери, велосипед, дори и дрон! А най-екзотичната награда е почивка за двама в Египет, включваща самолетни билети и настаняване в 5-звезден хотел в Хургада на база All Inclusive за цели 8 дни.

Остават броени дни до Digital4Sofia Online Advertising Conference – събитието, което предлага неповторими възможности за бизнеса и вълнуващи награди. Цялата програма и билети може да намерите тук.