Диджей Теди Джорджо: Благо Джизъса се влюбва по 3 пъти на ден!

В бракове и деца той е водач в републикански мащаб

Шоу
20:17 - 04 Октомври 2023
25208
Диджей Теди Джорджо: Благо Джизъса се влюбва по 3 пъти на ден!

Бившият ни футболен национал Благoй Георгиев, който има четири деца от три жени, а преди месеци се разведе с поредната си любов - Полина, никога няма да спре с похожденията. Това заяви аверът му, популярния диджей Теди Джорджо.

"Правих последната сватба на Благо Георгиев, правил съм също и на Софка, Десислава, Емануела, на кой ли не. С Благо Георгиев сме много близки. Познаваме се откакто съм дошъл в София, от юношеските му години. Знаеш ли той какъв човек е? Като види някоя и се влюбва. Викам му "Благо, не може така, деца имаш". А той ми признава: "Не мога, Джорджо, аз съм много грешен човек!". Има си негово виждане, чувства, такъв е просто", коментира Теди Джорджо в подкаста на "Блиц".

"С дъщерята на Ванко 1 ни бяха на гости в Дряново, с дечицата на Благо. Той винаги като дойде се затваря за по един час сам в Дряновския манастир", разказа още председателят на Общинския съвет в Дряново. 

"За разлика от Благо, аз нямам толкова бракове, опазил ме Господ. Намерил съм си половинката. В бракове и деца той е водач в републикански мащаб", каза още Теди Джорджо.