Диляна Попова проговори за Блатечки и баща си

Нещо за четене
17:53 - 19 Април 2021
4858
Диляна Попова проговори за Блатечки и баща си

Бащата на Диляна Попова отрече слуховете, че е в лоши отношения със зет си Асен Блатечки. Тъстът на актьора, режисьор и продуцент бил доволен от него. А преди време, когато всички атакували красавицата, че едва ли не е развалила семейството на Блатечки, татко й я подкрепял в чувствата й към Асен. А сега, след като Блатечки напълно цивилизовано се раздели с първата си съпруга и майка на дъщеря му Катерина, Красимир Попов не спирал да споделя възхищението си от него – баща за пример на двете си деца, опора и вдъхновение за Диляна, която все повече се налага и в киното.

Попов дори е споделял, че Диляна му се карала, когато четял за глупостите, които някои медии тиражират за фамилията – особено за лъжите, че той бил скаран с щерка си. Самата Диляна е категорична, че е имала щастливо детство, макар че семейството й е било съвсем скромно. Майка й, баща й и сестра й винаги са я подкрепяли морално в житейските й решения.

След като Блатечки и Диляна бяха заедно във филма за Атанас Буров "Останалото е пепел", двамата скоро ще влязат в следващ кинопроект - романтична драма с елементи на фентъзи. Очаква се Асен Блатечки да бъде и продуцент на лентата.