Димитър Бербатов гази закона (Снимки)

Нещо за четене
19:10 - 20 Юни 2021
8582
Димитър Бербатов гази закона (Снимки)

Димитър Бербатов не е сред най-примерните шофьори и докато кара автомобила си, говори по телефона, оплакаха се очевидци. Бившият футболист не спазва правилата за движение по родните пътища и смело си води разговори по мобилния апарат докато е зад волана. На кадрите се вижда как Бербо държи мобилката си, вместо волана. Другото, което се набива на очи е, че футболната звезда шофира стар мерцедес Ц класа. Най-вероятно возилото е било някога на жена му Елена и 40-годишният благоевградчанин използва временно старата кола, пише в. "Уикенд".

Кандидатът за президент на БФС е известен с това, че не слиза от поръчковото си "Бентли Континентал GT V8", което си купи преди 8 години срещу крупната сума от малко над половин милион лева. Бербо е трудно разпознаваем със стария мерцедес, но пък не можеш да го объркаш щом видиш сините му очи и изкуствения му перчем с коса.

Кандидатът за президент на БФС слезе от поръчковото си Бентли

Бившата звезда на „Манчестър Юнайтед“ не за първи път демонстрира нарушения на правилата. Според близки до Митко, той често си позволявал да говори по телефона си и да не слага предпазен колан, когато шофира. Той се възползвал от факта, че повечето полицаи пренебрегвали нарушенията му с усмивка и срещу един автограф.

Бербо още малко и ще изяде телефона