Димитър Морунов грабна победата в четвъртата кастинг битка в “Игри на волята”

Общество
22:13 - 30 Септември 2023
3152
Димитър Морунов грабна победата в четвъртата кастинг битка в “Игри на волята”

Участникът от сезон 3 на “Игри на волята” Димитър Морунов спечели четвъртата кастинг битка и си осигури място в All Stars сезона на екстремното риалити. Той се изправи срещу шампиона по бодибилдинг Венцислав Георгиев, който също се представи много добре на Арената.

Морунов е поредният бивш участник, който завоюва победа в съботната кастинг битка. На Арената вече триумфираха сребърният медалист от сезон 4 Филип Атанасов, победителят от сезон 3 Андрей Гридин и една от най-силните дами, излизали някога на Арената - Михаела Тодорова.

Победата на пожарникаря от Самоков беше ключова за племето на Гладиаторите, които заложиха на него. При друг развой на двубоя между Морунов и Венцислав, червените щяха да останат без храна за седмица, независимо дали са спечелили мястото си в луксозната Резиденция след териториалната битка. Освен, че се спасиха от глад, Гладиаторите спечелиха и връзка с външния свят - ще получат писмо или видео послание от любимите си хора.

В понеделник четиримата членове на Старейшините ще разберат, че те са единствените останали играчи в племето. Олимпийският медалист Краси Дунев, бившата волейболистка Денислава Велкова, топ моделът Благомир Мастагарков и милионерът Мартин Николов - Елвиса загубиха своите съплеменници Моника и Виктория по време на елиминационната битка. В следващия епизод обаче за тях предстои голяма изненада на Арената.