Динозавър броди във Флорида

Камера снима как бяга по улицата

Мистика
14:36 - 21 Април 2021
4627
Динозавър броди във Флорида

Жена от щата Флорида, САЩ, на име Кристина Райън е сигурна, че видоекамерите на нейната ограда са заснели малък динозавър, който бяга покрай къщата й. Кадрите са публикувани в мрежата за видеосподеляне и вече имат множество коментари.

На тях наистина се вижда как за няколко секунди малко животно с някакъв странно удължен гръб пробягва покрай оградата. Изглежда съществото ходи на два крака и много прилича на отдавна изчезналите Velociraptors, а не на птица от рода на пауните, например.

Споделяйки впечатленията си с телевизионния канал Fox 35 News, Кристина казва, че сред познатите животни няма такова, което да се движи по толкова странен начин. Американката е убедена, че камерата й е заснела малък динозавър, препускащ по нейната улица. Много от приятелите на Кристина вярват, че тя е доказала съществуването на динозаври.

Видеото предизвиква бурни дискусии в социалните мрежи. Някои смятат, че то показва обикновено куче с твърде дебела козина. Други са на мнение, че шегобийци са маскирали някой пес така, че да прилича на отдавна изчезнало животно.