Диона за аборта: Прибързах с бременността, не познавах партньора

"Всички кръшкат, това е нормално", убедена е бившата рапърка

Шоу
16:17 - 24 Март 2023
2267
Диона за аборта: Прибързах с бременността, не познавах партньора

Певицата Диона показа неподозирани таланти в подкаста "Не съм такъв човек" и дори се похвали, че чете трудовете на Фройд. Бившата рапърка и настояща фолк звезда не пропусна да коментира обаче превърналите се в дъвка за медиите случки от личния й живот.

Диона си позволи да коментира скандалите във фолка и последните изказвания на Кали и Сашо Роман срещу Глория, както и критиката на Камелия насочена към по-младата й колежка Ариа.

С водещия Красимир Красимиров певицата си говори за най-голямата драма в живота й - загубата на детето й, както и за наскоро преживяна катастрофа на магистрала "Тракия". 

"Не мога да кажа, че ми е преминало напълно, но гледам на тази ситуация като един голям и болезнен урок, от който съм си взела поуките. Създаването на дете е сериозна крачка. Аз прибързах в тази връзка, тъй като не се познавахме добре с човека, не си знаехме елементарните навици вкъщи. Безотговорно от негова и моя страна и това си даде резултата. Но пък ме направи по-силна, след това психически не мога да се съборя. Това е едно от най-тежките неща, които съм преживяла", коментира тя. 

Разговорът навлиза и в темата за любовта при фолкпевиците, за мъжете с пари и защо, според нея, моногамията не присъства в живота ни. Тя е приела изневярата за нещо нормално и твърди, че няма човек, който да не кръшка. 

"Един мъж, за да има пари и ниво, той има акъл. Няма как глупав човек да завърти пари. И обикновено мъжете на положение не седят да пишат и обиждат в коментари, това е за тези мъже, които не им се получава с жените и не могат да си позволят ментално да впечатлят жена и затова я обиждат. А мъжете на положение директно отиват, заговарят я, примамват си ги и не им е проблем да платят сметката", допълва Диона.