Дискотеките заработиха онлайн

Топ
14:03 - 24 Март 2020, Обновена на: 16:40 - 24 Март 2020
5275
Дискотеките заработиха онлайн

Дискотеките намериха нов начин за да не губят връзка с редовните си посетители. Най-новата мода е да бачкат онлайн. DJ пуска музика в празната дискотека, а човек от персонала снима и предава на живо във Фейсбук, забеляза Lupa.bg.

Новата тенденция е едва от 4-5 дни. Понеже клубовете не могат да работят с посетители, вече бачкат само с DJ и един предаващ в мрежата, а някои дори имат танцьорки, които се кълчат под звуците. Находчиви собственици на клубове измислили щуротията за да поддържат интереса към заведенията си. Те дори обмисляли как да започнат и да печелят от гледащите на живо. Предвид затегнатите мерки в страната и всички затворените заведения и клубове, едва ли ще могат да отворят скоро отново врати. 

Хората пред телефоните и компютрите споделяха снимки от дома си с чаша алкохол в ръка и тоалетна хартия вместо салфетки. По този начин се събраха на едно място хиляди изолирани българи, които са зажаднели за нощен живот. 

"Българинът е много находчив когато няма пари или далавера. Щом опре ножа до кокала могат да се родят много идеи кои добри, кои тъпи. Собствениците на клубове губят много пари и то главно от консумацията в заведенията им. Сега всички умуват как да изкарат някой лев и да могат да продължат да работя след като премине епидемията", коментира пред сайта ни млад мъж.