Див екшън: Полицаи гониха кметски син, свърши му бензина

39-годишният Тодор е преследван в две области - Враца и Монтана

Топ
14:15 - 24 Юни 2022
4065
Див екшън: Полицаи гониха кметски син, свърши му бензина

Преследваният тази нощ във Враца и Монтана е синът на кметицата на монтанското село Стубел Емилия Йорданова - Тодор, съобщава агенция BulNews.

В екшъна е участвал 39-годишният кметски син, който е бил с 31-годишен приятел от Монтана. Двамата са забелязано късно вечерта в лек автомобил „Фолксваген Голф“, който е бил без регистрационни табели. Патрул от Криводол подал звуков и светлинен сигнал на шофьора, но той не спрял. Започнало преследване, което приключило в района на монтанското село Липен. Бегълците били заловени, тъй като им свършило горивото и не им останало време да избягат в гората. След като били задържани, било установено, че колата няма задни седалки и е пригодена да се прекарват крадени дърва или друг нередовен багаж.

Тъй като екшънът приключил на монтанска територия, били извикани местни униформени, които поели разследването. Източници от МВР от града на Огоста твърдят, че синът на кметицата е проблемен и силно напомня за случая със сина на зам.-окръжния прокурор на Перник.