Дива гавра с Крум Савов в "7/8 ТВ": Фермерче, жена ти ми прави страшни палачинки!

Общество
17:30 - 22 Юли 2021
13710
Дива гавра с Крум Савов в "7/8 ТВ": Фермерче, жена ти ми прави страшни палачинки!

Пишман спортният журналист Крум Савов, който повече от година се изявява в ефира на "7/8 ТВ" и дори си позволява да коментира обществени и политически теми, в момента е любимата дъвка в телевизията на Слави Трифонов. 60-годишният чичко е обект на нелицеприятни гаври, свързани с младата му и атрактивна съпруга Мая, на която точат зъби всичките му колеги.

Работата тръгнала, след като преди няколко седмици коментаторът се похвалил в нюзрума какви хубави палачинки е направила половинката му за семейството, включващо освен тях двамата и близнаците Крум-младши и Катрин. Темата била подхваната от колегите на Савов и бързо го превърнала в обект на сочни подигравки.

"Крумчо, предния път като беше на ефир жена ти и на мен ми направи палачинки, наистина ги бива", или "Фермерче, трябваше да вземеш яйца от свободни кокошки за Мая, че миналата сутрин се изложи с палачинките" били сред най-нежните закачки, които отнасял журналистът.

Журналистът обича да се пъчи с Мая, но вътрешно изгаря от ревност

Гаврите не спирали, защото изключително ревнивият Крум, който се ожени на преклонна възраст, вместо да приеме нещата на шега, се връзвал жестоко и дори налитал на бой.

За брака между спортния репортер и 44-годишната блондинка постоянно се носят какви ли не слухове, а наскоро на красавицата беше приписана извънбрачна връзка с известния столичен бизнесмен Емануил Лазаров, по-известен като Емо Негъра. Това май се оказа фейк, но съвсем не е лъжа, че Мая си търси отчаяно изяви в ефир. Тя се молела на Крум да я вземе в канала на Слави, но той не давал и дума да се издума жена му да попадне сред похотливците в "7/8 ТВ".