DJ Nasko празнува 30 години на сцената с две събития

Куп звезди ще поздравят юбиляря на 18 октомври в Sofia Live Club, а на 8 ноември диджеят ще се завърне в Yalta Club, откъдето започва професионалният му път

Култура
15:27 - 03 Септември 2024
1416
DJ Nasko празнува 30 години на сцената с две събития

Тази година DJ Nasko ще отпразнува своя 30 годишен професионален юбилей с две различни музикални събития. Празникът ще стартира на 18 октомври в Sofia Live Club, където заедно с него на сцената ще видим куп звезди, с които Nasko се е срещал професионално през годините.


Ще се потопим в енергията на джаз, суинг и уличните танци, както и разбира се ще се насладим на Фънк, Хип-хоп, R&B, Рок и Гръндж музика.

Сред гостите на DJ Nasko са имена като Михайл Йосифов, Петър Македонски, Владо Михайлов, Васко Кръпката, Ерсин Мустафов, Марияна Попова, Милена Славова, Михаела Ненова, Орлин Павлов, Nikéca, Р.I.F., Владо Карпаров, Ясен Велчев, Мишо Шишков, Пепи Рангелов и др.

На 8 ноември DJ Nasko ще се завърне в Yalta Club, откъдето започва професионалният му път. Заедно с DJ Rady и DJ Takis, тримата ще разкажат една музикална приказка.

„Съчетанието на различни стилове в музиката не е за всеки, но ние го можем по най-добрия начин. Модерното звучене няма да е на заден план, но старата школа в стила, с който ще ви го поднесем, ще ви изстреля в небесата на музикалната еуфория“, споделя DJ Nasko.

И допълва: „За тези години обикнах различни стилове в музика, като гръндж, алтърнатив, прогресив, диип и диско хаус. В съчетание с любовта ми към фънк, поп и джаз, програмата винаги е богата. Тази годишнина ще е епична, защото 30-те години професионален опит са началото на личните ми 50! Обещавам много и приятни изненади!“