До 30% отстъпки за новия сезон предлага Пампорово

Курортът въвежда нови видове ски карти, промоционални периоди за настаняване и лифт карти, нов модерен СПА център

Новини
15:49 - 24 Октомври 2019
2102
До 30% отстъпки за новия сезон предлага Пампорово

Пампорово стартира сезона със значителни инвестиции, нови и атрактивни проекти, които да дадат голямо разнообразие и избор, с основната цел да обогатят престоя на всеки турист не само в ски зоната, но и извън нея.

След приключване на активния летен сезон, курортът продължава подготовката за ски сезон, изпълнен с интересни спортни, театрални и музикални събития, които да разнообразят културния живот в Пампорово и да придадат добавена стойност към ски почивката.

За първи път още от сега се предоставя възможността за предварителни резервации с отстъпки до 30% от цените за настаняване в различни периоди през сезона, включително и през месец март, както и промоционална цена на лифт картата в определени периоди през януари.

След историческото обединение на двете ски зони - в Пампорово и гр. Чепеларе преди два сезона, интересът към родопските писти става все по-голям. За предстоящия ски сезон в курорта приоритет ще бъде удовлетвореността и разнообразието за гостите от различни видове нови услуги, свързани не само със ски зоните, но и с много нови активности извън карането на ски.

За сезона хит остава лифт картата 2 в 1, която предоставя неограничено каране по пистите на ски зона Пампорово, на ски зона Чепеларе, безплатен транспорт между двете ски зони и отстъпка за ползване на ултрамодерния нов СПА уелнес център в хотел Перелик.

Още от сега Пампорово обявява промоционални периоди за лифт картите през месец януари в дните от 6-ти до 10-ти и от 13-ти до 17-ти януари 2020 (включително) на цена от 52 лв. за възрастен на ден.

Въвеждат се нов вид 6- и 9-дневни лифт карти за делнични дни с възможност за непоследователно ползване, които ще дадат повече гъвкавост и възможност на туристите в курорта да ползват услугата в различни делнични дни. Това е възможност за всички гости да бенефицират от евентуални промени в плановете си или в случай на лошо време, като използват закупената за непоследователни дни лифт карта в следващ делничен период през сезона.

Запазва се традицията за промоционална цена на сезонната лифт карта в предварителна продажба до 01.12.2019 г.на стойност 1025 лв. Въвежда се и нова сезонна лифт карта само за делнични дни на промоционална цена от 700 лв, която ще предостави избор на туристите да изберат по-спокойните делнични дни по време на целия ски сезон.

Гостите, закупили един от двата типа сезонни лифт карти ще могат да се възползват от 30% отстъпка за достъп до най-новия ултрамодерен и луксозен СПА уелнес център, който се намира в хотел Перелик. С 15% отстъпка могат да се възползват и всички останали гости на курорта закупили всякакъв друг тип лифт карта.

Пампорово-Мечи чал е предпочитан и от семейства с малки деца заради отличните условия, които се предлагат в детската ски градина (за деца от 4 до 7 години) и в ски училището(за деца от 7 до 12 години).Поради големия интерес, Пампорово и Мечи чал ще запазят семейните пакети с лифт карти, които предоставят намаления от 8 до 12% от цената на ски картите.

За първи път още от сега Пампорово обявява месец март за семеен месец с 30% отстъпка от цената на лифт картите, 30% отстъпка от хотелското настаняване в петзвездните хотели "Орловец" и "Перелик" и 30% отстъпка от ски услугите след 9 март 2020 г. до края на сезона.

Запазва се социалната политика към децата и ученическите лагери, като продължава да се предоставят преференциални условия за настаняване и ски услуги, с цел стимулиране развитието на зимните спортове сред подрастващите.