До дни Юпитер и Уран се срещат в небето

Съвпадът на двете планети ще се отрази най-много на родените в трета декада Телци, Раци, Деви, Козирози и Риби

Актуални новини
17:40 - 15 Април 2024
23960
До дни Юпитер и Уран се срещат в небето

Грандиозен съвпад на Юпитер и Уран в знака Телец предстои на 20-21 април 2024 г., сигнализирайки за новаторски промени в колективното съзнание, казват астролозите. 

Там, където Юпитер се разширява, Уран революционизира. Това е призив да прегърнете новото, като същевременно признаете стойността на традицията и устойчивостта, които Телецът  представлява. Това е момент на космическа синергия, който създава прецедент за промените, които навлизането на Уран в Телец ще донесе.

Това е време да бъдете отворени за пробиви. Независимо дали в личното израстване, професионалните пътеки или духовните пътешествия, съвпадът Юпитер-Уран е вашият знак да достигнете до иновации, като същевременно останете основани на земния прагматизъм на Телец.

Юпитер символизира растежа, възможностите и по-широките аспекти на съществуването, докато Уран представлява внезапни промени и смущения. Тяхната връзка в знака Телец - знак, свързан със стабилността и материалните ресурси - предполага предстоящо сливане на стабилност и промяна, което може да се прояви като вълна от технологични и социални реформи.

Планетите се чуват и водят един далечен разговор от 21-ви март, който между 15-и и 30-и април ще бъде в своя пик, поради изключителната близост на звездите, уточнява астрологът Венета Матева.  Уран е планетата на иновациите, промяната, бунта и свободата. Тя е носител на всичко ново, нестандартно и различно. Способна е да минава граници, да чупи рамки и да създава нови форми на живот премахвайки остарялото и непотребното.

Тя от началото на 2019 година, раздава правосъдие в покоите на уютния знак Телец, като променя създавайки новости в областта на финансите, строителството, модата, красотата, естетическата медицина, грижата за тялото, здравето и хранително вкусовата промишленост. Мисията на Уран в знак Телец е да направи живота ни по красив и удобен.

Сега към негови планове с широка усмивка и безкористна обич се присъединява добряка Юпитер. Неговите планове са винаги щедри на доброта, късмет и подкрепа.

Тяхната последна среща в Телец се е случила през месец май 1941 година - по времето на Втората световна война. Сега, 83 години по-късно, тяхната среща отново ще надигне въпроси свързани със сигурността ни, но техните планове засягат и всичко онова, което човекът до момента в своята история е открил и развил.

До 9-и май приятелството на Уран и Юпитер ще наложи, узакони и затвърди иновации и открития в областта на банките, електронните пари, здравеопазването, красотата, модата, строителството и инвестициите. Очаквайте категорично развитие на технологиите, изкуствения интелект и интернет, които могат да окажат значително въздействие върху финансовите услуги и пазари, включително финансови иновации и цифрови валути.

Вероятен е напредък в областта на естетичната медицина и козметичните процедури, които могат да наложат нови технологии и методи за подмладяване и подобряване на външния вид. Ще се създаде виртуална и разширена реалност, която може да се използват за създаване на по-интерактивни и персонализирани преживявания.

Сега можем да станем свидетели на нов пробив в медицината, включително разработването на нови лекарства, терапии и методи за диагностика на болести. Дай боже да имаме напредък в лечението на нелечими заболявания, казва Венета Матева и съветва: 

В личен план, съвпадът на двете планети ще се отрази най-много на родените в трета декада Телци, Раци, Деви, Козирози и Риби. При тях се очаква рестарт. Нови начинания с белязан успех, чукат на вратата им. Съветвам ги след 27-и април да бъдат готови за действия и активност там където търсят успех.

На избори, нови решения и обрати ще бъдат подложени родените в трета декада Лъвове, Скорпиони и Водолеи. Животът от тях ще изиска да затворят скучни книги, рутинни задължения и безполезни отношения.

Засегнати пряко ще бъдат родените с асцендент Телец. Те ще имат нужда и решение за нов път и промяна в живота си.

Родените с асцендент Скорпион, ще имат смелост да прекратят лични или професионални отношения, които им носят неудовлетворение и тъга. Събития трябва да очакват всички които имат планети в 21, 22, 23, 24 градуси.