Добра вест! Ламбо излезе от комата

Топ
12:47 - 18 Октомври 2019
3843
Добра вест! Ламбо излезе от комата

Стефан Данаилов значително се е подобрил и е излязъл от комата. Радостната новина съобщи във фейсбук лидерът на БСП Корнелия Нинова.

"Скъпи приятели, много съм щастлива да ви кажа, че Стефан излезе от комата. Контактен е, диша самостоятелно и е много по-добре. Даже иска да се прибира у дома. На лекарите от ВМА - огромно благодарим!", написа Нинова.

Стефан Данаилов се чувства добре и "иска да гледа мачове на "Челси" пък каза за Би Ти Ви неговият доведен син Росен Цанков след посещение в болницата днес по обяд.

Състоянието на 76-годишния актьор рязко се влоши в сряда и както първо Lupa.bg писа той изпадна в кома. Лекарите от ВМА, където бе настанен преди десетина дни, вадят от белите му дробове вода и кръв, което явно е причина за влошеното му здравословно състояние.

Стефан Данаилов падна и счупи крака си през август на вилата си в Приморско, което наложи спешна операция в Бургас по смяна на тазобедрената става, която бе извършена от светилото в хирургията проф. Андрей Йотов. След това актьорът отиде на рехабитилация във военен санатариум в Хисаря, където обаче се почувствал зле и това наложи да бъде транспортиран до София и да постъпи на лечение във ВМА.