Добрата новина: Вальо Михов се оправи след побоя

Актуални новини
10:16 - 24 Октомври 2020
2259
Добрата новина: Вальо Михов се оправи след побоя

Добра новина - Валентин Михов вече е по-добре, след като падна жертва на брутален побой. „Вече съм добре, възстанових се!“, обяви с бодър глас бизнесменът. Бившият шеф на БФС, ПФЛ и ЦСКА, както и щедър меценат, бе бит в столичния ж.к. "Младост 3", току пред дома си, преди точно три седмици.

При изненадващото нападение с метални лостове Михов получи комоцио, натъртвания и счупен пръст, след което бе приет и лекуван във Военномедицинска академия, пише „България днес“.

"Станалото - станало, остава в миналото и животът продължава", философски разсъждава Вальо Михов. Той вече се е върнал към работата и бохемския си начин на живот и въпреки неприятния инцидент и пандемията прекарва приятни часове във веселата компания на приятели и съмишленици.

Следствието все още работи по случая, но за момента нито извършителите са установени и заловени, нито е ясна причината, поради която уважаваният футболен деятел пострада.

"Не знам докъде е стигнало разследването, не ми казват, а и аз не питам. Простил съм, да са живи и здрави. Има закони в нашата държава, като ги хванат, да си понесат отговорността - коментира в типичния си стил Михов. - Продължавам да си мисля, че са ме объркали с някого, тъй като няма причина да бъда нападнат.

Може и да са били хулигани, но да са се уплашили от нещо и да са избягали, знам ли. Дал съм показания, не искам да преча на разследването. Благодаря на екипа от лекари във ВМА, които си свършиха работата професионално и с добро отношение към мен, помогнаха ми. Добре съм вече. Обичам за хубави неща да си говорим, позитивен човек съм."

Нападението срещу Михов стана в нощта срещу 3 октомври в тунел под блока, в който Михов живее, а сигналът е подаден около 01,00 ч. Компетентните органи незабавно направиха оглед и потърсиха улики и веществени доказателства, но докато не се установи истината, информацията остава следствена тайна.