Добромир Гущеров се отрече от сина си

Нямам никакви отношения с Христиан, не поддържам връзка с него отдавна и не ме интересува - заяви бившият депутат от БСП

Нещо за четене
16:45 - 07 Юни 2024
18661
Добромир Гущеров се отрече от сина си

Истината, казват, винаги излизала наяве. И да, това е факт! Ето че след толкова години и толкова приказки, че Христиан Гущеров и Добромир Гущеров са смразени заради Светлана, това се потвърди. От кого ли?! Ами от самия Гущеров старши!!!

Трябваше явно да се случи огромният скандал с избитите зъби на Светлана от бореца Кирил Терзиев, за да лъсне цялата истина. Репортери потърсиха Добромир Гущеров за коментар относно случилото се с наследника му, защото то е наистина сериозно, без значение кой крив и кой прав.

И тук свекърът на Светлана предизвика взрив като публично призна истината. В прав текст. А именно, че не иска да знае нищо нито за блондинката, нито за сина си. За родния си син, пише Crimesbg.

"Не ме занимавайте с това, аз не се занимавам с тях и не знам нищо. Нямам никакви отношения със сина ми, не поддържам връзка с него отдавна и не ме интересува. Намирам се в Испания и не мога да ви кажа нищо. Пак повтарям - не ме вълнува и нямам никакви отношения с тях", отсече Добромир Гущеров.

Той беше запитан знае ли, че синът му има дългове в размер на 300 000 лева, но това бе отговорът му. Не пожела обаче да отговори на въпроса защо и кога е развалил отношенията си с него. Е, ние, както сигурно и вие, имаме предположения, но ще си ги запазим за нас...