Доцент в СУ със списък на фенове на Бойко, заканва им се

Последваха възмутени коментари

Топ
12:18 - 15 Август 2020
4792
Доцент в СУ със списък на фенове на Бойко, заканва им се

"За протокола искам само да кажа, че си водя списък на всички гербави подлизурковци, които подпляскват на всички безумия на Борисов и се подиграват на хората, които реагират на войнстващото тържество на баналната простащина, което управлението на този човек представлява. Драги люде, няма да ви забравим." 

Този пост силно възмути фейсбук. Авторът е Христо Христев, представил се е като адвокат, работещ в Юридическия факултет на Софийския университет.  Преди това бил съветник на министър на правосъдието и на служебния премиер Георги Близнашки. Та този човек правел списък на гербери.

Последваха възмутени коментари:

Марийка Непукисова Марийкина
Аз съм изумена и втрещена! Ето защо,тия хора не трябва да бъдат допускани, да управляват!

Roumen Popov
Не само не трябва да бъдат допускани да управляват, а трябва да им се потърси отговорност за всичките нарушения на закона последния месец.

Reni Kostova
А автобиографиите за кадрите на Нов народен съд при него ли се събират или първо има списък?

Светлето Серафимова
Твърде меко е определението "демократичен болшевизъм"!

Ivo Maev
Този човек ръководеше навремето Българска социалистическа младеж, та старите рефлекси го движат несъмнено.

Svetoslav Bojilov
Този пост на Hristev Hristo е емоционална грешка, на човек който не е нито водач на протеста, нито политическо лице, а университетски преподавател . Самият той доколкото видях е изтрил този пост. Грешка е че съм го харесал също.

Rossitza Kamenova
Университетски преподавател? И на какво учи неукрепналите умове тоя умник? На съставяне на списъци и саморазправа с хората, които имат различно от неговото мнение?! Та той е обществено опасен!

Marina Novacheva
Страшно е, че изобщо има подобно мнение, публично написано, призоваващо към ДСизъм...

Станислав Станев
Заради Дайнов отдавна имам мнение, че трябва да има някакъв кодекс за поведение на университетските преподаватели и механизъм за прилагането му. При Христев нещата май са стигнали измеренията на Дайнов.

Следват още много коментари в същия дух, но Христев вече е изтрил поста. Според сайта на университета той е доцент, доктор по право на ЕС, учил във Франция.Бил е зам.-председател от 2007 до 2009 г. на Млади европейски социалисти, после член на "Да, България", но вече е напуснал.