Доган имал 4 незаконни деца преди първата си сватба

Сокола хем се нарича "роден курвар", хем крие личния си живот зад 100 огради

Политика
21:46 - 10 Септември 2024
6905
Доган имал 4 незаконни деца преди първата си сватба

Днес Данаил Папазов позволи на публиката да надникне в т. нар. "Секс Сараи" на Ахмед Доган, където Почетния и свитата му са се радвали с години на женски (вероятно) ласки.

За интимния живот на Сокола се носят повече легенди, отколкото за политическите му машинации. "Щом се родея с Ориента, значи съм роден курвар“, твърди самият почетен председател на ДПС, но всъщност ревниво крие интимния си живот от публиката.

Изключение е пищната му сватба с 19-годишната Айсехел Руфи преди повече от 30 години. Ритуалът събира десетки хиляди на стадиона в Исперих, а двойката се движи през тълпата с файтон.

Бракът им не издържа дълго, а при раздялата им Руфи обвинява Доган в домашно насилие и пиянство. Той пък я закача, че има връзка с други жени и изрича по неин адрес много грозни думи за отсъствие на хигиена.

Вуйчото на Айсехел Руфи - Емин Хамди казва в интервю:

"Освен това разбрах, че преди сватбата Доган е имал 4 незаконни жени, от които 2 са туркини и 2 – българки.

Таня Желязкова е майка на сина му Демир, втората е от Плевен, и тя ражда, но той не приема детето, третата, от село Чернолик, Силистренско, му е била секретарка и същевременно племенница на Осман Октай.

Другата е от Кърджалийско, роднина е на депутата от ДПС Ахмед Хюсеин, тя също ражда.

Така че до женитбата си с Айсехел Доган вече има 4 деца."