Докато говорите за пишките на тайванката и алжирката, ближете топките на Кремльов

Още баба Ванга така думаше на Нешка – „Жените с патки ке управляват свето!“

Коментар
23:44 - 05 Август 2024
2804
Докато говорите за пишките на тайванката и алжирката, ближете топките на Кремльов

Едни и същи са, ей, Богу. Довчерашните специалисти по ваксини и графенов оксид, които в последните две години смениха специалността си на военно дело и исторически генезис на укрофашизма, сега са експерти по ДНК секвениране. Броят хромозоми, мерят пишки и опипват адамови ябълки на олимпиадата в Париж. А всъщност, през цялото време ближат топките на ориенталската кървава орда от Кремъл, която доволно потрива ръчички, възторгната от доброволния труд на тези олигофрени в полза на необолшевишките полюции за „русский мир“.

Те може и да се гордеят, ама аз потъвам в земята от срам като гледам идиотското „Х“, в което нашата Светлана Каменова кръстоса пръстчета, след като тайванката Ю Лин я преби. Противникът трябва да се уважава, особено когато те е победил. Ако ще да има 30-сантиметрова патка в гащите. Бий го и тогава, ако щеш, показвай „Y“, или любимия на Дърева, Дачков и Карбовски „Z“. Доброволно участваш в турнира, доброволно се биеш с този противник, а като загубиш виновни са джендърите, Томас Бах, Урсула фон дер Лайен и хромозомите.

За позорната свинщина, която представляваше коментарът на мача между Светлана и тайванката по БНТ, даже ме е гнус да споменавам. Във всяка държава с изключение на Йемен и Южен Судан, неговият автор щеше да бъде уволнен между първия и втория рунд. Не може в национален ефир да обсъждаш кой е от неопределен пол, колко е дебел съдията и как сме жертви на международен джендърски заговор. Това може да си го позволи Крум Савов в телевизията на Слави. В обществена медия, финансирана с пари на данъкоплатеца, това е немислимо. Даже Волгин не се насираше толкова по радиото, може би защото има някакво наличие на интелект.

Как мислите, колко от поддръжниците на половата чистота в спорта допреди една седмица бяха чували изобщо, че съществува женски бокс? Колко от тях можеха да назоват името на една боксьорка? Дейзи Ланг не я броим. Бас държа, че като изключим семействата на състезателките ни и техните треньори, става въпрос за още стотина души в цяла България. Сега обаче това е най-популярният и най-обсъждан от нашенците спорт, все едно сме стигнали финал на европейското по футбол.

Щях да учудя, че такава маса дебили се връзва на опорките на руския боклук Умар Кремльов от корумпираната и мафиотска Международна боксова асоциация, който сам си изфабрикува теорията за хромозомите и пишките на Имане Халиф и Ю Лин, ако не го гледам този сериал за стотен път само от началото на десетилетието. Дали ще слуша Мангъров, Песков, или Кремльов, тъпакът си е тъпак във всяка сфера на науката, изкуството, културата, политиката, а явно и спорта.

Нашенецът просто не може да живее без външен враг, който да обвинява за примитивния си начин на живот, за дебелия гъз и малките цици на жена си, за това, че дъщеря му е курва, а синът – наркоман. Няма как зад това да не стои МОК, Байдън, Камала или някой рептил. Още баба Ванга така думаше на Нешка – „Жените с пишки ке управляват свето!“ Ако не вярвайте, прочетете последните й предсказания в „Комсомолская правда“.