Докато смъртта ги раздели: Госпожа Ихсан отиде при господин Мютмаз (ВИДЕО)

Спорт
17:17 - 15 Декември 2020
9041
Докато смъртта ги раздели: Госпожа Ихсан отиде при господин Мютмаз (ВИДЕО)

Че футболът е повече от игра, то е ясно. Една новина разтърси феновете в Турция и по-специално тези на гранда Фенербахче. Ихсан Гюнгьоренлер заедно със своя съпруг Мюмтаз вече няма да могат да гледат любимия си отбор от трибуните, но ще го правят от небето.

Възрастното семейство се беше превърнало в емблема за жълто-сините, след като присъстваше на всеки домакински мач на тима в продължение на 45 години. Дамата продължи с подкрепата си до 4 декември тази година, след като съпругът й почина през 2016-та. Сега двамата отново ще се съберат.

В клуба бяха неприятно изненадани и развълнувани от случая, като излязоха с официално изявление на сайта на Фенербахче, а следващият домакински двубой на жълто-сините ще започне с минута мълчание в нейна памет.

"С дълбока тъга научихме и ви съобщаваме, че нашата уважавана и по-стара леля Ихсан - емблематично име на нашите трибуни, почина.

Тя винаги подкрепяше жълтото и синьото, независимо дали навън беше дъжд, кал, лято или зима, тя не остави Фенербахче сам.

Изказваме своите най-искрени съболезнования на дъщеря им Селмин Озадам, нейното семейство, близки и цялата общност.

Семейството на Фенербахче никога няма да забрави двамата красиви хора, които обичат Фенербахче в сърцето си - нашата леля Ихсан и нейният починал съпруг Мюмтаз".

Фенербахче отдаде заслуженото, поставяйки на трибуните, където двамата седяха по време на мач, техни картонени фигури, които да "наблюдават" изявите на тима. Снимка, която развълнува феновете от цял свят...