Доктор Емилова качи цените

Новини
14:40 - 22 Август 2023
8465
Доктор Емилова качи цените

Най-известната гладолечителка у нас доктор Людмила Емилова, която става на 80 години на 1 септември, почива за няколко дни след натоварено лято в Боровец, пише пенсионерския седмичник "Минаха години".

По традиция от години нейната клиника се мести от 1 юли до края на август в планината, а през зимата пациентите й са край родната й Варна. От 18 септември лечебницата ще бъде на нов адрес - в бившата станция на ЦК на БКП в „Св. Св Константин и Елена”, която днес е част от курортен комплекс „Слънчев ден”. Досега базата на Емилова бе в хотел „Аква Азур”, но той затваря за голям ремонт. Последователите й ще се радват на лукса в четиризвездния „Марина” в „Слънчев ден”, бивша собственост на червения олигарх Георги Гергов.

Бившата станция на властта преди 10 ноември е на шест етажа, гледката от стаите и към морето, и към парка е прекрасна, а най-хубавото е топлата минерална вода, с която са пълни басейните и СПА центъра. Неприятната новина е, че цените за желаещите да отслабнат се вдигат.

„Цената за нощувките ще бъде по-висока от тази, която пациентите плащаха досега. Но цената на медицинското обслужване, за качеството на която има отлични отзиви и у нас, и в чужбина, остава същата”, обяви лекарката. Желаещи въпреки увеличението няма да липсват, защото в Боровец местата били запълнени рано-рано и доста петимни да станат фиданки не могли да се вредят, коментира в. "Минаха години".