Доктор Куин и Съли пак заедно, стават вече подозрителни

Топ
12:18 - 05 Ноември 2019
8361
Доктор Куин и Съли пак заедно, стават вече подозрителни

Няколко месеца след като актьорите Джейн Сиймор и Джо Ландо изненадаха всички с обща снимка в инстаграм, сега звездите от култовия сериал "Д-р Куин Лечителката" отново ни зарадваха с нов кадър. Този път снимката е направена на плажа в Калифорния, а двамата вече стават доста подозрителни с постоянната си близост.

Към снимката актрисата е написала следното:

"Съли и Д-р Майк се наслаждават на красив залез на плажа! Винаги съм благодарна за прекрасното време с Джо и семейството му. Честита неделя на отворените сърца на всички, отбележете някого, с когото обичате да прекарвате време, и му покажете колко много значи той за вас", написа Джейн към снимката, която е събрала над 11 хил. харесвания. Не може да се отрече, че Джейн и Джо изглеждат прекрасно.

Премиерата на поредицата за Микаела Куин, нейното семейство, приятели и пациенти започна да се излъчва през януари 1993 г. и приключи през пролетта на 1998 г. Една от най-любимите телевизионни саги превърна Сиймор в истинска звезда от малкия екран, а Джо Ландо в секссимвол.

През октомври в интервю за ЕТ Джейн сподели нещо, което развълнува хиляди. Актрисата каза, че работи здраво, за да възроди сериала, който я изстреля на върха на славата.

Бет Съливан, по чиято идея са създадени сериите, е измислила невероятна нова концепция, която ще покаже част от героите, но 26 години по-късно след края, който видяхме. Джо Ландо, както и други колеги са съгласни с идеята и биха се включили, коментира Сиймор.

Идеята е Netflix да се включи в създаването на нов сезон на култовия сериал, макар самата актриса все още да не е разговаряла с никого от стрийминг платформата, но е категорична, че ако се стигне до нови епизоди, то той трябва да се излъчва именно там.