Доктор Куин се чекне по бански в Сен Тропе

Новини
15:03 - 18 Юли 2019
3413
Доктор Куин се чекне по бански в Сен Тропе

Любимата на няколко поколения актриса Джейн Сиймор прекара лятната си почивка на един от най-красивите курорти в света - Сен Тропе. Зеленооката красавица, която стана известна у нас с ролята си в сериала "Д-р Куин Лечителката", прекара там няколко дни, в които се наслаждава на прекрасното време.

Не може да се отрече, че актрисата изглежда повече от прекрасно за годините си. Тя не крие, че един път е пробвала ботокс, но не се чувствала комфортно и не изглеждала нормално. "Аз съм актриса и за мен е важно всички мускули на лицето ми да се движат нормално, ето защо ботокс и филъри са погрешни", споделя 68-годишната актриса.

Тя залага на слънцезащитен крем с голям фактор и носи шапки с периферия и очила, които допълнителон крият лицето на звездата. Съветва да поддържаме кожата си чиста, да я ексфолираме и мием със студена вода, а след това да използваме подхранващи кремове.

"Искам да дам кураж и на другите дами на моята възраст да не се боят от бръчките", споделя тя. - "Имам си 70-годишен приятел, Дейвид Грийн, който е режисьор и продуцент, имам чудесно семейство. Мисля, че животът се отнесе добре с мен", откровена е тя. Джейн е майка на четири деца - на Катрин 37, Шон 33, и на 23-годишните близнаци Джон и Кристофър.