Долу маската! Християна Лоизу е Хищницата

Новини
22:27 - 05 Декември 2020
14627
Долу маската! Християна Лоизу е Хищницата

Певицата Християна Лоизу се оказа скрита зад маската на Хищницата. Тя се класира на почетното трето място в „Маскираният певец“

Преди три месеца шоуто стартира с четиринадесет маски, които влязоха в мистериозната надпревара, но само три стигнаха до финалната права на шоуто - Баба Яга, Булката и Хищницата.

Първи на сцената тази вечер излезе специалният гост в шоуто Бикът, зад чиято маска в предходния сезон се криеше актьорът Филип Аврамов. Този път звездата, скрита зад зрелищната маска, спечели бурните овации на публиката, изпълнявайки песента на Gipsy Kings – „Volare" и „Buleria“, а опитните следователи успяха да разпознаят Влади Априлов, скрит зад атрактивния костюм.

Устремена към победата, Хищницата изпълни едно изключително парче на кралицата на соул музиката с необятен талант и неподражаем глас Арета Франклин – „Think“.

„Това музикално и тайно пътешествие е нещо, което никога няма да забравя. Най-трудно ми беше да се скрия, защото съм много открит и откровен човек. Обикнах образа си, въпреки че нямам нищо общо с него. Искам да благодаря на всички, които ме подкрепиха в този приказен път“, сподели Хищницата.

„Този образ беше много отговорен. Трябваше да поддържам фигурата си, но и да съм достатъчно подвижна. Искам да благодаря на целия екип за поканата и на всички, които са гласували за мен!", заяви Християна Лоизу.