Долу маската! И под нея се оказа... (СНИМКИ)

Жоро Низамов се превъплъти като Мозъка

Нещо за четене
23:00 - 24 Октомври 2020 (обновена)
25513
Долу маската! И под нея се оказа...  (СНИМКИ)

Още една маска - шеста по ред, падна в събота вечер в шоуто по Нова телевизия "Маскираният певец". В костюма на Мозъка се оказа един много добър актьор и страхотен певец, както и някогашен управител на стриптийз бар - Георги Низамов.

А колко космическо беше всичко около Мозъка в изпълнението на “Brother Louie” на Modern Talking. Алекс и Азис от журито заложиха на Жоро Низамов, Юлиан Вергов каза, че под маската на Мозъка се крие Димитър Маринов, а Стефания Колева посочи Миодраг Иванов.

Тази седмица към двамата постоянни членове на журито - Азис и Алекс Раева се присъединиха двама гост оценители - Стефания Колева и Юлиан Вергов. Актьорът седна в стола на своя близък приятел Владо Пенев, който също е постоянен член на журито на шоуто, но тази вечер отсъстваше, тъй като има рожден ден и празнува в чужбина.

По традиция, освен маската на един от тазгодишните участници, паднаха още две маски на герои от миналия сезон, но под които се криеха гост-изпълнители. 

Популярният светски журналист Антон Стефанов вдъхна нов живот на Шапката, зад чиито костюм в първи сезон се криеше Къци Вапцаров, а зад маската на Принцесата се показа Дара Екимова.

 Принцесата излезе на сцената с цялото си величие. 

Дъщерята на Дими от "Сленг" и на бившата манекенка Ива Екимова е момиче, родено "с късмет и музика", както изтъкнаха водещите Герасим Георгиев-Геро и Васил Василев-Зуека и заслужено обра овациите с изпълнението си.

Макаронът избра великата песен на Милена, която беше скрита под маската на Книгата и я свали в предишно предаване.

Хищницата се представи с песента на Марая Кери “Hero”.

Бебето се справи страхотно с изпълнението на "Yes, sir, I Can Boogie" на дамското дуо Бакара. А според мнозина в костюма на Бебето е Криско.

Палячи излезе със страшната си усмивка на сцената като The Jacksons с песента „Blame It On The Boogie” и разлюля сцената.