Домусчиев се мръщи на провал на Лудогорец

Босът притеснен след загубата 0:3 от Шахтьор

У нас
10:48 - 27 Юни 2019
3216
Домусчиев се мръщи на провал на Лудогорец

Босът на Лудогорец Кирил Домусчиев е тежко разочарован от своя отбор. Бизнесменът изгледа на живо приятелския мач с Шахтьор Донецк, в който разграчани изядоха здрав пердах - 0:3. Това бе първи сериозен тест за шампиона на България в лятната подготовка и той се провали.

Близки до отбора твърдят, че Домусчиев бил на тръни дали Лудогорец ще успее да се класира за груповата фаза на евротурнирите. Той вече похарчи 4 млн. евро за лятна селекция и евентуален провал в Европа ще бъде тежък удар за клуба.

Обяснението на треньора Стойчо Стоев за загубата бе бавната игра с топката, както и тромавата защита, която не успя да удържи бързаците на Шахтьор. Шампионът на Украйна поведе още в третата минута, когато Марселиньо направи грешка в средата на терена, а съперникът се възползва. Тете беше изведен зад лудогорската отбрана от Жуниор Мораеш и вкара.

В 28-ата минута бившият нападател на ЦСКА Мораеш даде нов извеждащ пас, този път към Алан Патрик и бразилецът направи 2:0. Третото попадение падна в 72-ата минута, когато бразилският вратар на Лудогорец Ренан не се справи с далечен удар на Тайсон и Сикан вкара отблизо. Българският шампион имаше няколко възможности за гол, но не успя да ги реализира.

Вижте репортаж от мача във видеото.

Снимка: ludogorets.com