Дони иронизира хейтърите си: Вече приличам на 90-годишен и ще отлетя към вечните ловни полета (СНИМКИ)

Изповеди
21:50 - 24 Септември 2020
27606
Дони иронизира хейтърите си: Вече приличам на 90-годишен и ще отлетя към вечните ловни полета (СНИМКИ)

След дълго мълчание по въпроса защо изглежда толкова слаб и дали има здравословно проблеми Дони реши да отговори на притеснените си фенове, а и на хейтърите си с ироничен пост във фейсбук, илюстриран със своя морска снимка, заснета от любимите му скалисти местности край бургаското село Варвара.

"Заглавия в “пресата”: “Какво става с Дони”, “Дони е плашещ”, “Дони не прилича на 50, а на 70-годишен” и т.н. След като се събудих и отново сериозно се изплаших от вида си, мисля да заведа дело срещу себе си, а после да си лея не куршум, а направо снаряд. Единствено ме успокоява, че вече приличам даже на 90-годишен и скоро ще отлетя към вечните ловни полета", написа с чувство за хумор певецът и актьор.

Под поста му има десетки коментари, предимно от дами, които го хвалят, че изглежда страхотно и го съветват изобщо да не обръща внимание на коментарите по свой адрес. А иначе цяло лято музикантът публикуваше в социалните мрежи семейни снимки от дългата морска ваканция, която прекара във Варвара с половинката си Нети и с дъщеря им Лилия.

"Трудно е да се постигне такова ниво на духа и тялото. А които не се интересуват от здравословен начин на живот и медитация да не драскат небивалици! Чувството за вътрешен мир е важно", пише позната на Дони.

"В супер форма си, Дони! Ти си прекрасен и имахме честта да се насладим и на невероятния ти актьорски талант в "Аладин". Твоите песни са любими на дъщеря ни (8 г.) и на нас. Да си толкова години интересен и търсен артист е огромно постижение, така че нека пишат, а ти продължавай да твориш", продължават коментарите в този дух.  

"Дай Боже, всеки на 50 да има такова чисто и хубаво тяло. А, пък точно на тази снимка си гадже та дрънка. Гадже Слънце", радва се на музиканта негова почитателка.

Има обаче и фенове, които отбелязват, че Дони е прекалено слаб. "Абе, слабичък си, но какво от това. Прекрасен си. По-добре слабичък, отколкото дебел! Ти си най-щастливият човек!", пише друга позната на изпълнителя на "Мармалад".


"Много добре изглеждате и двамата с Нети! Всеки знае, че да си слаб е най-хубавото нещо! Щом и ти се чувстваш прекрасно, от това по хубаво няма! Изобщо не си плашещ, а те, хората, говореха и като беше пълен! Сигурна съм! Аз ви желая да сте здрави, да продължавате да творите, прекрасни, уникални и мелодични песнички, които ние си тананикаме на работа", хвалят артистичната двойка потребители на фейсбук.

"Изглеждате фантастично и достойно за възхищение и двамата с Нети! На светлинни години сте от долнопробните драсканици на пресата", обобщава друг почитател на Дони и Нети.