Драго Драганов цъфти като роза (СНИМКИ)

Личности
19:14 - 28 Юни 2020
8477
Драго Драганов цъфти като роза (СНИМКИ)

Атрактивният телевизионен водещ Драгомир Драганов, известен като Драго Чая, блесна преди дни на културно-светско събитие с черна блуза, върху която бяха нарисувани яркочервени цъфнали рози, видя Lupa.bg. На премиерата на книгата на известния журналист Георги Тошев "Георги Парцалев: Хамлет от град Левски" в Сатиричния театър Драго Драганов събра погледите на присъстващите с ефектния си тънък пуловер.

С широка усмивка и ведро настроение водещият от БНТ не можеше да остане незабелязан. Освен блузата с интересни флорални мотиви обаче приятелите и колегите му забелязаха, че Драганов е доста понаедрял. "Драго цъфти като роза", шеговито подхвърлят по негов адрес из коридорите на "Сан Стефано" 29, имайки предвид, че през последните месеци журналистът е качил доста кила.

Според запознати Драго Чая е наедрял покрай стоенето вкъщи заради социалната изолация. През двата месеца на извънредно положение тв водещият ходил само на работа, не спортувал и нямало как да ходи на фитнес, тъй като спортните зали бяха затворени заради пандемията от коронавирус. Самият той признал пред колеги, че се стресирал от новините покрай COVID-19 и борил стреса като си похапвал повече. Дори се изкушавал да яде доста тестени и сладки неща, които доскоро недопускаше в менюто си.

Драгомир Драганов позира с Георги Тошев по време на премиерата на книгата за Георги Парцалев на журналиста от Би Ти Ви

Познати на известния телевизионер допускат, че той пак е надхвърлил 100 килограма, макар че преди години успя да свали цели 40 кила, да се втали като фиданка и да намали с няколко номера дрехите, които носеше.

Факт е, че през последните години водещият премина през различни трансформации във визията си.  Той премина и през различни крайности в хранителния си режим - от употребата на фаст фууд и всякакви тестени изкушения, сладкиши, алкохол, газирани напитки и шоколад до пълното им елиминиране от менюто си и замяната им с плодове, зеленчуци, крехко пилешко, риба и диетични супи. Подобно на Лили Иванова, с която бе в близки приятелски отношения Драго Драганов пиеше и много топло вода, за да се изчиси от токсините.

Снимки: Агнес Методиева