Драма: Лолита остави наш Гришо за Великден

Любимата на първата ни ракета се прибра в Русия

През ключалката
12:25 - 01 Май 2021
8885
Драма: Лолита остави наш Гришо за Великден

Григор Димитров пристигна в Мадрид за участието си на Мастърс турнира, където го застигна добра и лоша новина. Организаторите на надпреварата го изненадаха приятно, след като жребият се оказа благосклонен за него. В откриващия си двубой той ще премери сили с №57 в света Лойд Харис, като това ще бъде първа официална среща между двамата.

При успех на старта, във втори кръг нашето момче го очаква победителят от мача между Алекс Де Минор и Жауме Мунар. На осминафиналите пък по всяка вероятност Димитров ще се изправи срещу най-високо поставения тенисист в тази четвъртина на схемата - Доминик Тийм, който се завръща в игра след повече от месец отсъствие от корта.

Григор Димитров се завръща на корта след претърпяна стоматологична операция и му предстои да се включи в турнира от категория Мастърс 1000 – Mutua Madrid Open, който ще се проведе в испанската столица през следващата седмица - между 2 и 9 май.

Неприятната новина за Григор е, че остана сам за светлите християнски празници, след като любимата му Лолита Османова реши да се прибере в Русия. Гаджето на първата ни ракета няма да придружава  българина на турнира в Мадрид, който започва следващата седмица. Ще е до него обаче на „Ролан Гарос“ в края на май.
 
Лолита качи кадри от семейния дом в Жуковка, окръг Одинцово, Московска обраст. Жилището прилича на истински палат с огромни стаи, луксозно обзаведени в бароков стил. „Най-накрая намерих време да се прибера вкъщи. Макар и за няколко дни, но съм щастлива. Дом, мой сладък дом“, написа Лолита в социалните мрежи, цитира Марица.