Драма! Момиче от Бургас издирва майка си, в неизвестност е от 3 дни

Името на Теодора Бахлова е споменавано и друг път по медиите

Новини
11:35 - 01 Ноември 2020
5831
Драма! Момиче от Бургас издирва майка си, в неизвестност е от 3 дни

Бургазлийката Теодора Бахлова е изчезнала безследно от дома си в Бургас и от 28 октомври е в неизвестност. Това съобщи нейната дъщеря Християна Радоева, която призова за помощ в издирването на майка си. Тя вече е подала и сигнал в полицията.

„Излязла е от дома ни в гр. Бургас на 28.10 следобяд и от тогава не се е прибрала. Само с лични документи и телефон е. Няма банкови транзакции . Моля, ако някой я види, да се обади на мен на тел. 0896105093 или на полицията”, апелира Радоева.

Името на Теодора Бахлова е споменавано и друг път по медиите. В самото начало на извънредното положение в България – на 13 март т.г. – бургазлийката, която на този етап живееше в Лондон, обяви, че е със съмнения за коронавирус и призова всички лица, с които е контактувала, да следят съсотянието си изкъсо, съобщава "Флагман".

Ден след изчезването й от дома и на 28 октомври, в профила й във Фейсбук се виждат няколко подозрителни публикации. Едната е със снимка на къща на остров и текст „Ако изчезна внезапно, да знаете, че съм тук...”. Буквално часове по-късно телефонът й вече е изключен, а от предишната й активност във Фейсбук вече няма и следа.