Драма в Дупница: 45-г. проститутка открадна телевизор от пенсионер, не си платил сеанса

Дядото подаде жалба в полицията, блудницата е арестувана

Новини
13:38 - 15 Юли 2019
6815
Драма в Дупница: 45-г. проститутка открадна телевизор от пенсионер, не си платил сеанса

Жрица на любовта е задържана в полицейското управление в Дупница с постоянна мярка за грабеж в неделя сутринта, след като задигнала телевизора на възрастен мъж. Проститутката нарамила приемника, след като дядото не й платил за обслужването.

71-годишният Димитър К. от Дупница често се възползвал от услугата на 45-годишната ромка Димитрина Б., която е от София, но се навъртала около храм “Св. Георги Победоносец” в центъра на Дупница, където е свърталище на бездомници, наркомани и проститутки. Най-често след получаването на пенсията дупничанинът водел в дома си застарялата проститутка, и след ласките й давал по 5 или 10 лева. Последният път обаче не й платил. След като разбрала, че няма да получи нито стотинка, блудницата грабнала телевизора от дома на клиента и си тръгнала. Дори молбите му да й го върне, че няма да може да гледа любимата си телевизия "Алфа", не сломили жестокостта на проститутката. На нея пък стария телевизор й трябвал, за да гледа турски сериали.

Пенсионерът е подал жалба в РУП – Дупница и проститутката незабавно е арестувана. Тя е подведена под отговорност за грабеж. Съдът в Дупница е постановил мярка „задържане под стража” на Димитрина Б.

В двора на храм "Св. Георги Победоносец” в Дупница от години се събират травестити, жрици на любовта и примамват по-възрастни клиенти. Честа гледка е мъже на около 70 г. да се пазарят с малолетни ромки за секс.