Драмите и провалите на Дженифър Анистън

Медиите често я описват като "тъжен, бездетен човек"

Шоу
12:37 - 21 Ноември 2023
3342
Драмите и провалите на Дженифър Анистън

Отстрани изглежда, че Дженифър Анистън има всичко, за което може да мечтае. Една от най-известните актриси в света е красива, известна и богата. Но въпреки че е блестящ пример за всички тези качества, историята ѝ не винаги е била щастлива. 

Анистън процъфтява в шоубизнеса вече около 40 години, но какво да кажем за тъжните моменти в живота ѝ, за които никой не говори?  

Травматичният развод на родителите ѝ се отразява на любовния ѝ живот 

Когато е само на девет години, Анистън се връща от рожден ден на приятел и открива, че баща ѝ ги е напуснал. Майка ѝ съобщава това веднага, вместо да я настани и да я подготви за разговора. Внезапното напускане на баща ѝ било травмиращо за Анистън, която трябвало да живее и с факта, че той вече имал нова връзка. 

Така и не успява да изгради читава връзка с майка си

Майка ѝ винаги я е осъждала   

Майката на Анистън, Нанси Дау, поставяла високи изисквания към дъщеря си и винаги се е фокусирала върху външния ѝ вид. Освен това тя имала избухлив характер и била склонна да се обижда за най-незначителни неща.   


Дженифър Анистън има дислексия 

Училището никога не е било лесно за Анистън. Но макар винаги да е смятала, че е нискоинтелигентна, в зряла възраст тя разбира, че има дислексия. Тя открива състоянието, когато отива на очен преглед. По време на теста за четене специалисти установили разстройството. 


Всичките ѝ бракове завършват с развод 

Няколко години след като се омъжва за Брад Пит, двамата решават да се разделят и в крайна сметка се развеждат. Десет години по-късно Анистън отива до олтара с Джъстин Теру. Този брак е дори по-кратък от първия. 

Анистън вижда края на връзката като избор да бъде щастлива. 


"Корабът е отплавал"

Мнозина се чудят дали Дженифър Анистън съзнателно е решила да се откаже от възможността да стане родител. 

Her Beauty посочва, че двамата с Теру са се опитали да имат деца с помощта на ин витро, природни средства и други методи. Анистън описва неуспешните опити, като посочва, че "корабът е отплавал". Актрисата споделя, че не съжалява за опитите. 


Винаги е страдала от безсъние

Въпреки че през 30-те ѝ години това не ѝ влияе толкова много, с напредването на възрастта актрисата започва да забелязва, че безсънието ѝ през нощта предизвиква проблеми през целия ден.  

Медиите я засрамват със сексистки заглавия  

Таблоидите не се страхуват да лъжат за Анистън и да правят скандални женомразки коментари. Теми като зърната на гърдите ѝ, семейното ѝ положение, развода и липсата на партньор са основни в медиите, които често я описват като "тъжен, бездетен човек". 


Смъртта на баща ѝ е била непоносимо болезнена 

След като баща ѝ, актьорът от сапунените опери Джон Анистън почина, актрисата премина през изключително тежък период. Той издъхна през 2022 г., когато бе на 89 години.