Дрогиран, любовникът на Джордж Майкъл напада с чук автомобили

Нещо за четене
16:59 - 18 Август 2020
3650
Дрогиран, любовникът на Джордж Майкъл напада с чук автомобили

Бившият любовник на певеца Джордж Майкъл напада автомобили с чук. Фади Фауаз, който е със сирийски корени, беше арестуван на улицата от лондонската полиция, предаде в. "сън".

Бившият фризьор, който не успя да се добере до милионите на певеца, днес изглежда като клошар и е качил много килограми. Той е направо неузнаваем и очевидно има проблеми с наркотиците.

Полицай отвежда Фади

По-късно от полицията съобщиха, че са арестували мъж заради повреждане на движима собственост. В него е имало освен чук и нож, както и наркотици - кокаин и амфетамини. Местни хора разказват, че Фауаз бил забелязан наскоро в квартала да си търси жилище. По думите им, той изглеждал напълно неадекватен.

Той живее по хотели, тъй като преди една година беше изгонен с полиция от апартамента на Джордж Майкъл в Лондон, където се бе самонастанил.

Припомняме, че Джордж Майкъл бе открит мъртъв от Фауаз преди четири години в леглото им. Семейството на певеца смяташе, че фризьора е доставял наркотици на изпълнителя, но не успя да докаже нищо. Така или иначе, Фади не получи нито пени от многомилионното наследство на Джордж Майкъл, което го тласна към дъното.