Дрогиран шофьор причини касапница – умря мъж, две жени и три деца са в спешното

У нас
07:24 - 27 Септември 2019
2951
Дрогиран шофьор причини касапница – умря мъж, две жени и три деца са в спешното

Дрогиран шофьор предизвика истинска касапница международния път Е-79 край Люти дол, при която почина мъж, а баба, бременна жена и три деца са в спешното, предаде BulNews.

При проверката с дрегер на джигита със сеат е установено, че той не е употребил алкохол. Допълнителната проверка за наркотици показа, че водачът е седнал зад волана дрогиран.

Вероятно това е и причината да предприеме рисковано изпреварване на колона от автомобили в селото, при което се стигна до челен удар в идваща насреща мазда с трима възрастни и три деца.

В следствие на свирепия удар между двете коли на място загина шофьорът на японския автомобил, а бременна жена, баба и три деца са в спешното в Мездра.

На мястото на катастрофата пристигнаха още полицейски сили от Враца и Мездра, тъй като наоколо има много хора. Пътят в посока "Дунав мост 2" продължава да е затворен, а пътуващите към София се отклоняват през Искърското дефиле.

Очаква се дрогираният шофьор да бъде арестуван. По неофициална информация той и возещата се с него жена са брат и сестра от Козлодуй.

Снимката е илюстративна