Друсан с 3 чешита дрога, яхнал тротинетка, удари в земята Емили Тротинетката

30-годишен си "махна главата" с амфетамин, метаамфетамин и марихуана и се метна на возилото в Плевен

Новини
20:29 - 10 Май 2023
4952
Друсан с 3 чешита дрога, яхнал тротинетка, удари в земята Емили Тротинетката

Ченгетата изловиха предрусал мъж с три вида наркотици да обикаля с тротинетка с висока скорост в Плевен. На празничния 6 май полицаи спират за проверка на плевенска централна улица 30-годишният джигит, управлявал тротинетката във видимо странно състояние. Преди това граждани подават сигнал срещу мъжа, който хвърчи с бясна скорост по шосетата с над 100 километра.

Униформените били втрещени от постъпката на почитателя на дрогата, който бил напълно неадекватен под въздействието на 3 вида субстанции - амфетамин, метамфетамин и марихуана. Глътналият цял коктейл от наркотици джигит буквално слага в малкия си джоб не само Емили Тротинетката, но и Явор Бахаров. Както е известно артистът многократно е хващан от пътните полицаи да шофира след употреба на наркотици и алкохол. Емили пък, която е в ареста заради гаврата в пловдивския мол, развиваше високи скорости с тротитентката си по магистралите, но поне не беше дрогирана.

На мъжа му е съставен акт и е издаден талон за медицинско изследване. Нарушителят обаче отказал да даде кръвна проба. Той е задържан за срок от 24 часа.