Дуетна половинка на Андреа и Деси Слава се пусна дибидюс в мрежата

Нещо за четене
14:05 - 25 Март 2020
2099
Дуетна половинка на Андреа и Деси Слава се пусна дибидюс в мрежата

Скандалният артист, модел и певец Алек Сандър, който е известен покрай дуетите си с Деси Слава, Андреа и Наско Колев, но истинска популярност придоби с участието си във "ВИП Брадър", скандализира с фотосесия без дрехи. 

Родният композитор и музикант, който от години живее и работи в Ню Йорк, реши в тези тежки времена на карантина да предизвика интерес със снимка както майка го е родила, пише lifeonline.bg.

"Сега, когато привлякох вниманието ви: Остане вкъщи! Не мога да повярвам, че огромното количество хора не приемат това сериозно и все още се събират в паркове или на частни „парти в Корона“. Колкото по-дълго не се съобразявате сега, толкова по-дълго ще трябва да издържим това. Всички сме заедно в това",

написа Алек в Инстаграм профила си. 

Очевидно с дибидюс фотоса той цели да привлече вниманието на хората, за да чуят посланието му. Той се категоризира към загриженото общество, което прие заплахата от плъзналата епидемия на сериозно и реши да си остане вкъщи. Намира си различни занимания, с които бори скуката. 

Преди дни "случайно" плъзнаха голи снимки и клипове на Тото, който в момента се изявява в "Като две капки вода". Според мнозина така певецът привлича в момента вниманието на феновете, за да събира повече гласове.