Духовникова направи любовно признание на Владо Пенев. Ревнува ли Марта Вачкова? (СНИМКИ)

С най-талантливия, най-хубавия, най-смешния, най-драматичния, изповяда се Теодора на колегата си

Ексклузивно
20:19 - 23 Юли 2024
9031
Духовникова направи любовно признание на Владо Пенев. Ревнува ли Марта Вачкова? (СНИМКИ)

Прегърнала Владо Пенев в провокативна поза Теодора Духовникова направи любовно-приятелско обяснение на колегата си актьор.

"С най-талантливия, най-хубавия, най-смешния, най-драматичния, най-разбиращия за какво точно става дума, най-обичащия живота мъж на света. One and only Владо Пенев", написа Теодора Духовникова във фейсбук и публикува интересна снимка на двамата.

На фотографията се вижда, че актрисата е седнала с подвити крака на маса в ресторант и е прегърнала Владо Пенев, който стои прав до масата. Той пък е прегърнал Теодора през кръста. Любопитното е, че автор на провокативната снимка е Марта Вачкова, която е много близка приятелка с Пенев. Самата тя преди време призна, че най-голямата й грешка в живота е, че не се е омъжила за актьора.

Марта пък е публикувала и друга интересна снимка на двамата си приятели, на която Теодора е в скута на Владо Пенев. Под фотографията дъщерята на Григор Вачков пък е написала: "Красиви сте, дявол да ви вземе! Обичам ви,Teodora Duhovnikova и Vlado Penev!" Веднага някой е задал провокативния въпрос: "Марта не ревнува ли????", а Вачкова е отговорила със смеещ се емотикон.

Явно за да успокои разгорелите се в интернет страсти по повод провокативните снимки на Владо Пенев и Теодора Духовникова, актьорът публикува в социалните мрежи обща снимка, на която е с двете си приятелки актриси. 

"Някъде из Черно море с тези храбри мореплавателки Теодора Духовникова и Марта Вачкова", написа звездата на Народния театър.

Теодора Духовникова и Владо Пенев са на лятно турне с колегите си от музикално-поетичния спектакъл "Поетите". В дните между различните гостувания в различни градове от страната Теодора Духовникова и Владо Пенев в компанията на Марта Вачкова обикалят черноморските курорти. Тримата бяха първо във Варна, а през последните дни се подвизаваха в курорта "Свети Влас" и на Елените.