Дунав отпуска само 600 билета за левскарите

Двата отбора се изправят един срещу друг за купата

Спорт
16:19 - 10 Ноември 2023
3641
Дунав отпуска само 600 билета за левскарите

От Дунав Русе внесоха яснота относно билетите за домакинството си на Левски от 1/16-финалите на Sesame Купа на България. За „сините“ привърженици ще бъдат отпуснати 600 билета, колкото е и капацитетът на сектора.

Продажбата ще започне в петък, 10-ти ноември, като билети ще бъдат продавани само на едно място в Русе - в магазина за "Големи хора", който се намира на ул. Ангел Кънчев 23. Дунав посреща Левски на 22 ноември, сряда.

Ето какво още написаха от русенския клуб за билетите за гостуващи фенове:

„Информация относно гостуващите фенове на ФК Левски (София), които желаят да се снабдят с билети за сектора за гости.

Ще бъдат отпуснати 600 билета, колкото е и капацитетът на сектора (т.нар. "клетка"). Продажбата ще започне в петък, 10-ти ноември, като билети ще бъдат продавани само на едно място в Русе в магазина за "Големи хора", който се намира на ул. Ангел Кънчев 23.

В деня на мача, билети ще се продават също така и от 16:30 ч. и на касата за гостуващи фенове, която се намира на ул. Кавала (зад бензиностанция "Еко"). Цената е 10 лева. Ако при предварителната продажба се изчерпи цялото количество от 600 билета, което е предвидено за гостуващите фенове, то касата пред сектора за гости няма да работи в деня на мача.

Напомняме, че билети, закупени за секторите с домакински фенове (дигитални или физически) не важат за сектора с гостуващи привърженици. Също така припомняме, че дигиталните пропуски важат само и единствено за секторите за домакински привърженици. Достъпът до съответните сектори е отразен и на всеки билет. Пропуските на физически носител са валидни единствено заедно с прикрепения към тях фискален документ.

Сезонните абонаменти карти също така важат за този мач“.