Два положителни теста за бременност във „Фермата“

Новини
23:15 - 25 Ноември 2020
54408
Два положителни теста за бременност във „Фермата“

Два положителни теста за бременност изненадаха участничка в риалитито „Фермата“. След като видя двете чертички, напористата и първична Мария се разрида от вълнение, видя Lupa.bg.

Русокосата фурия получи пробите като подарък от най-близките си. Съпругът й открил вкъщи старите й тестове за бременност, които тя пази като реликва след раждането на наследниците им и, решен да я зарадва, й ги изпрати в стопанството.

„С години не можех да забременея, дъщеря ни беше много чакано дете. След нея се появи синът ни. Двете ми бременности са най-важните моменти в живота ми, затова никога не изхвърлих тестовете“, трогна се Мария.

Останалите риалити герои също получиха сантиментални спомени от близките си - семейни снимки или вещи на децата им, които ги развълнуваха малко преди финала. Единствено актрисата Даяна Ханджиева се разстрои от подаръка, пратен от родителите й - нейна награда за актьорско майсторство с формата на златно еленче.

„Това е най-болезненият подарък, който можех да получа! Нашите явно ме смятат за кариеристка, но грешат! Много ми е мъчно! Надявах се да получа една семейна снимка, на която всички сме заедно, надявах се те да знаят, че са ми най-важните!“, проплака разочаровано тя.