Две целуващи се булки пред храма взривиха столичани

"Боже прости, защото не знаят какво вършат!", реагират софиянци

Актуални новини
11:40 - 27 Май 2024
8190
Две целуващи се булки пред храма взривиха столичани

Две булки в гей сцена пред храма и под погледа на светите братя Кирил и Методий бе обявена за “Снимка на деня – 24 май” от шарена фейсбук група за снимки. Кадърът обаче взриви столичани.

"Да ви имам и избора на снимка на деня!", реагират потребители в коментарите под поста.

"Боже прости, защото не знаят какво вършат!", казва друг. 

"Един натопорчен между тях и почва хубаво порно", крайни в коментарите са трети. Някои от мненията, като това на Лилия Сотирова, гласят следното: 

"От време на време се чудя дали да се върна в България, но много ви благодаря на коментарите тук, защото за пореден път ми показахте колко мизерни, злобни, забутани и неинтелекуали са хора останали там. Имате толкова омраза, толкова негативност оффф. И тук ми говорят за бог? Точно тия, дето си бият жените, пушат и пият цял ден, унижават хората около тях, но нали отидоха на църква за Великден със свещичка на Богородица, ще им прости мизерията, която живеят всеки ден. Ама дай да мразим двама души, намерили любов, защото не сме намерили щастие, че ако няма човек, върху който да плюем, ще трябва да плюем на улицата, а улиците в България имат достатъчно плювки всеки ден, не им трябва повече".