Две тежки престъпления разтърсват Велико Търново в „Есента на демона“

Комисар Тороманов е притиснат до стената от колегите си

Нещо за четене
10:06 - 11 Април 2024
20306
Две тежки престъпления разтърсват Велико Търново в „Есента на демона“

Този четвъртък детективският нюх на зрителите ще бъде провокиран с неочаквани обрати в новия епизод на „Есента на демона“. Наяве ще излязат смразяващи следи, които ще стеснят кръга на заподозрените, но убиецът отново може да се окаже на крачка пред разследващите. Две нови зловещи престъпления са на път да разтърсят Велико Търново, а коренно различният им стил ще заплете мистерията.

Междувременно Мия (Теодора Духовникова) и Филип (Владимир Карамазов) ще успеят да притиснат до ъгъла Тороманов (Мариан Вълев), за да го накарат да признае тежки истини, за които не е готов. Главният комисар ще опита да ги заблуди, но доказателствата ще бъдат на страната на Мия и Филип. Ще се окаже ли, че именно той има сериозна връзка с убийството на съдия Елдърова?

Все повече в полезрението на полицията ще навлезе и Десподов (Асен Блатечки), който дори ще опита да се намеси в бъдещите планове на новоизбрания кмет за развитието на града. Постоянните срещи на бизнесмена с различни влиятелни хора в града и поведението му ще засилят подозренията около връзката му с тежките престъпления. С кого и по каква причина ще се срещне Десподов?