ДВОЕН СТАНДАРТ: Щерката на Ивайла Бакалова в намалена рокличка, миската с чанта за 7 бона

43-годишната красавица е известна с богатия си гардероб, който заема две стаи

Шоу
14:00 - 24 Юли 2024
9703
ДВОЕН СТАНДАРТ: Щерката на Ивайла Бакалова в намалена рокличка, миската с чанта за 7 бона
Ивайла Бакалова за пръв път показа малката си дъщеря Вяра. Двете прекарват безгрижно лятото като се забавляват и играят на брега на морето. Момиченцето, което е на 2 години половина, е в рокличка на английския моден гигант "Бърбъри", която в момента е намалена на 538 евро, а преди намалението с струвала 895 евро.

Ивайла Бакалова, която се слави с разточителния си вкус към най-скъпите световни брандове, показва и своята любов към модата със собственото си облекло. На същата снимка тя е с чанта "Шанел" модел 19, която се търгува средно около 7 хиляди долара и е достъпна само за утвърдени клиенти на марката, похарчили в бутиците поне няколко десетки хиляди евро.

Бакалова е известна с богат гардероб. Огромната ѝ колекция от дрехи е подредена в две стаи-дрешници. В едната стая са наредени над сто модела панталони, безчет блузи, якета и поли, както и не по-малко от сто чифта обувки. Другото помещение е предназначено за официални тоалети и за палтата на красавицата, пише "Ретро".
Освен малката Вяра, Ивайла има и голяма дъщеря от връзката си с Румен Гайтански - Вълка – Рая Гайтанска. В момента тя живее в Лондон и за разлика от известната си майка, страни от публичното пространство и медиите.