Двойник на Марлон Брандо прибра 2 бона от Ники Кънчев

Финансистът Владислав Вачков обаче не позна откъде извира Струма

Новини
13:20 - 05 Септември 2024
4773
Двойник на Марлон Брандо прибра 2 бона от Ники Кънчев

Първият участник в новия сезон на "Стани богат" -  финансистът Владислав Вачков, впечатли Ники Кънчев с приликата си с Марлон Брандо в „Кръстникът", поне според водещия.

Състезателят демонстрира доста сериозни аналитични способности за финансовите пазари, като нарече криптовалутите „модерна религия" и ги оприличи на дърво без корен, които се крепят на доверието на хората и бе категоричен, че няма гаранция, че един ден няма да изчезнат.

Географските познания на финансиста обаче го предадоха - за 1000 лв той трябваше да отговори от къде извира Струма. Вачков призна, че няма представа и предположи, че реката се влива в Дунав или Черно море. Това ошашави водещия, особено след като участникът призна, че никога не е виждал Струма.

След известни разсъждания той предположи, че ако реката извира от Пирин, тя може да се влива в Бяло море. След жокер 50 на 50, който остави в играта Витоша и Стара планина, все пак участникът улучи верния отговор – Витоша. И едва след като Ники Кънчев го подсети за магистрала „Струма", той се ориентира къде се намира тази река, пише "България днес".

Вачков заключи сумата от 2000 лв и реши да си тръгне с тези пари, след като показа завидни познания за романите на Тери Пратчет и позна, че октаринът е цвят от неговите творби.

След него на стола седна маркетинг мениджърът Христина Кесаровска. Тя показа завидни знания, въпреки че трябваше да използва всичките си жокери, за да отгатне, че US Open е тенис турнирът, който се е провеждал на трева, клей и твърда настилка.