Двойник на Румен Радев  в „Стани богат“

Живко Желев ремонтирал самолета на президента, 22 години бил авиомеханик

Любопитно
15:00 - 21 Март 2019
3875
Двойник на Румен Радев в „Стани богат“

Двойник на президента Румен Радев се появи в „Стани богат“ по БНТ на 20 март. Живко Желев от Нова Загора срази и публиката, и зрителите пред малкия екран с впечатляващата си прилика с държавния глава.

Олесялото теме, широкият нос, осанката и дори формата на очите толкова много приличат на президентските, че първоначално мнозина се усъмниха дали в стола на богатството не е седнал самият върховен главнокомандващ. 

Оказа се, че двойникът на Румен Радев има и други изненадващо близки черти - от професията до името на любимата му дама. Желев 22 години бил в състава на Военновъздушните сили като механик на бойните самолети и нищо чудно да е проверявал техническото състояние на изтребителите, които самият Радев пилотираше преди да застане начело на „Дондуков“ 2. Авиомеханикът продължава да работи, но в МВР, където се занимава със сервиза на вертолетите на Гранична полиция. 

Дъщерята на Живко пък носи името Десислава, точно както първата дама. Мъжът разкри, че именно щерката го насърчила да се появи в предаването, защото вярвала, че таткото ще стигне далеч в отговорите на въпросите. Бившият военен днес продължава участието си във формата.