Дядо Мърдок спи с тъщата на Роман Абрамович

Милиардерът заби младо маце - на 66

Шоу
14:00 - 16 Август 2023
16253
Дядо Мърдок спи с тъщата на Роман Абрамович

92-годишният медиен магнат Рупърт Мърдок има нова връзка и явно бързо е преодолял развода си с топмодела Джери Хол. Жената, която е завладяла сърцето на дядката, е бившата тъща на Роман Абрамович - Елена Жукова.

По информация на чуждестранните медии бившата съпруга на Мърдок - Уенд Денг, ги е запознала, а не след дълго между тях е пламнала любов. Все още няма официално потвърждение за новата връзка на Мърдок, но напоследък той е изключително влюбчив, така че подобен развой в личния му живот не е никак изненадващ.

Коя е всъщност Елена Жукова? За нея се знае, че е биолог и специалист по диабет. Жукова напуска Русия през 1991 г. заедно с дъщеря си и живее над 30 години в САЩ. Дълги години работи в отдела за медицински изследвания в Калифорнийския университет, но вече е пенсионерка. Сега е на 66 години.

Любовният живот на Рупърт Мърдок напоследък е в подем. Припомняме, че в началото на годината той започна връзка с Ан-Лесли Смит, която е наборка на Жукова. През месец март двамата се сгодиха, но само две седмици след това развалиха годежа си и се разделиха. Сега Мърдок се старае да започне нова приказка с Елена Жукова, а наскоро двамата са забелязани да релаксират на луксозна яхта.